2012. december 5., szerda

Az út kezdete


Nincs csodálatosabb érzés annál, mint amikor egy ember megtalálja azt a dolgot, amit ha művel, egy különleges, megmagyarázhatatlan tudatállapotba kerül. Kétség sem férhet ahhoz, hogy ezt számomra a sminkelés jelenti. Fantasztikus látni azt, hogy honnan indultam és most hol tartok illetve meddig juthatok még.
A drága barátnőim és szeretteim mindig rendelkezésre állnak, hogy rajtuk gyakorolgassak, kísérletezzek. Így volt ez idén nyáron is. 5 lány egy szobában… ez nem is eredményezhet mást mint, hogy a fárasztó munkanapokat Toscana-ban szépítkezéssel dobtuk fel. Ez úton is köszönöm a türelmeteket, lányok!
És következzen néhány emlékkép erről az időszakról és a művekről (balról: Szandi, Barbi, Andi, Zsófi):



A sok dicséret adott annyi önbizalmat, hogy elhatároztam a nyári keresetemből elvégzek egy tanfolyamot, ami egy jó szakmai alapot jelent majd és papír lesz a kezemben a tudásomról. Ebben Kilinkó Kata volt a segítségemre, aki oktatott közel 3 hónapon át, ő a Mineral Beauty vezető sminkese. Sokat változott a technikám és a látásmódom is a tanfolyam óta, tehát mindenképp hasznos volt! A sikeres vizsgán drága barátnőm, a szépséges Evelin volt a modellem. Íme néhány kép! (A fotókat Venglázz Bence készítette!)

Evelinnel


Vizsga feladat: Félkörsatír barnával, fehér alap szín, tusvonal
Ezek után a Mineral Beauty ásványi sminkmárkája, a Lumiere kampányfotózásán részt vehettem, köszönet ezért is, íme a mű (Fotó: Venglázz Bence Modell: Mayle Jennifer Smink: Ignácz Rózsa, Kilinkó Kata):



És néhány werk fotó:
















És végezetül, lehetőséget kaptam Katától és a Mineral Beauty-tól arra, hogy néhány portfólió képet készítsünk, amelynél Venglázz Bence és Králik Márti fotózott, modellem Szabad Andrea volt és jómagam készítettem a sminket. Leopolda lett a neve, a koncepció egy vad és dögös nő, egy kis állatmotívummal. Hosszú és fáradtságos munka volt, Andi kitartóan ülte végig a kb. 4 órás sminkelést kisebb szünetekkel. A fotózáson is remekül debütált, szuperül "érezte a kamerát"...:)
Íme:
Leopolda Micuval a vállán

Leopolda

Amint látjátok igenis érdemes küzdeni az álmokért, és megvalósítani mindent, amit csak szeretnénk. Tudom, nagy szavak ezek. De én még hiszek az álmok erejében, és abban, hogy semmi sem véletlen. Ahogy az sem, hogy elkezdtem blogolni...
Így mindenkit arra kell, hogy buzdítsak, hogy kezdjen valamibe! A mindennapok unalmas monotonitását meg lehet szüntetni! Legyen az sminkelés, sport, kézművesség vagy bármi! Tessék horgolni, főzni, sütni, nyelveket tanulni, táncolni és SMINKELNI!!! :)

Jó éjszakát minden kedves olvasónak!

Rosy :)

ps. a ma esti szépülésünk Nóri barátnőmmel.......... Holt tenger kincse.... ( nem lettünk kékek, de rettegtünk tőle)
Mert mi így várjuk a Mikulás bácsit!

1 megjegyzés:

  1. Szia Róóz :) Nagyon tetszik a blog, csak így tovább!!
    Hiányzik a "razsaszín" háttér :D

    VálaszTörlés