2012. november 30., péntek

Az első lépések

Számomra mindig is nehéz volt megtenni az első lépéseket. Ez már egészen baba koromtól így van. :) Míg ikertestvérkém már nagyban totyogott én még csak másztam utána... szüleim nem értették miért nem igyekszem felállni. Egyszer csak rájöttek, hogy nyom a cipőm. Innentől már simán ment a lépkedés, és végre nem kúszva mászva kellett kergetni a testvérkémet. Látjátok, hogy sokszor a megoldás kulcsa a szemünk előtt van? :)

Azonban valahogy ez a jelenség egész eddigi életem során elkísért. Lustaság? Gyávaság? Nem tudom. De az biztos, hogy most eldöntöttem én is beállok a blogolók közé. Remek alkalom az Advent közeledte, hiszen ez az időszak felkészülés az ünnepekre. Így az én készülődésemet megmutatom mindazoknak, akiket érdekel.
Titkos célom, hogy az érdeklődők motiváljanak a még meg nem valósított álmaim elérésére, és ugyanez fordítva is megtörténjen.

Elsősorban a szépség és az egészség érdekel, de nem szeretnék határt szabni. Nyitott vagyok minden ezzel kapcsolatos új dologra, rengeteg időt fordítok blogok és vlogok nézegetésével. Csak remélni tudom, hogy minél többen lesznek akik kíváncsian várják majd az én bejegyzéseimet is.
Mint már írtam nehezemre esnek az első lépések, azonban büszke vagyok arra, hogy a sminkelés terén ezt megtettem idén ősszel, hiszen a nagy szenvedélyből egy sminkes tanfolyam lett, amelynek sikeres vizsga lett a vége, tehát a cél, hogy azzal foglalkozzak amit imádok csinálni!

Izgatottan várom kommentjeiteket és azt, hogy sikerül-e egymás inspirációja!

Olaszország, Toscana, 2012 nyár

Jó olvasást,
Rosy